mercredi 20 juillet 2016

ZASTO?

Zasto je lakse biti ono sto jesi...
Kada se drugima svidimo , mi imamo zarku zelju da se dopadnemo jos vise.Zato smisljamo slatke lazi i pletemo mreze reci i snova u koje zelimo da ih smestimo.Obozavamo onog koji nas voli, i sve cinimo da nas zavoli jos vise! Bojimo mu noci uzdasima..pisemo stihove..slusamo melodije koje ce nas do bola rastuziti! Mastamo o telu, koje je savrseno i koje se samo nama moze podati.Mazimo ga prateci mislima svoje pokrete...Neretko u mastanju dozivimo vrhunac i kao stvarnost nam se ucini nasa vizija...da li si ikada oblizivao usne zeleci da ljubis nekoga, za koga ti se trenutno ucini da je zadovoljenje iskonske potrebe prolivanja semena i oplodnje!?
Tako uglavnom volimo dok ne vidimo da smo se ispraznili u drugoj osobi...Ljubav je cudna i skrivena u svemu drugom, osim u seksu!
U seksu se ljubav iznoji, izljubi, izlije po telu, bedrima i drhtajima...
Ako sakrijemo svoje uzdahe, sakricemo prirodni dar da se damo i odemo dalje..
Koliko osoba voli i vodi ljubav pritajeno...sramno...stidno...? Koliko ima onih koji bi da ih osvajamo da bi u njima fizicki bili?! Koliko je lutanja do dozivljaja i bezanja od onih koji znaju? Sta nam sve treba da bismo vecno voleli jednu osobu?
Ja ne znam ...Znam samo da sa sopstvanom promenom zelim i nekog ko trenutno odgovara mom mirisu zivota. Obicno to niko ne bude...,Ne umem da osvajam, pisem poeziju...ne umem da govorim ono sto bi drugi zeleli citi! Zato je lakse ne biti glumac jer se uloge vrlo brzo odigraju, jer sa druge strane mora biti izuzetan pratilac da bi se gluma nastavila! tako ugasne nasa vizija onoga sto sami od nekog stvorismo! Lakse je biti obican...lakse je nemati mnogo..lakse je govoriti sve kako osecas...Ziveti sa sobom u pravom svetlu osvetljava ti put bez razocarenja...Zato ja tebe volim ovih dana... To je lako..ne znamo se..trebamo se u nekom trenutku ...posaljemo jedno drugom poneku toplu rec, i cekamo...Cekamo da prodje i naidje ponovo neko kog cemo voleti.. Zasto sve ovo..?Jednostavno, razgovaram sa sobom kroz tebe i vidim koliko osoba mozes voleti! A upravo to je ljubav..Svi koji nam se u datom trenutku ucine toplim, treba voleti...Oni kako hoce? Ako im prija, neka i oni nas vole..ako ne zele, neka se povuku. Jedino sto treba da znaju, to je, da ne placu, ne mole, ne uslovljavaju da budu jedini..ne preziru! Ako ne mogu da podnesu ljubav kao prolazno osecanje prema sebi, neka ne ulaze u druge trazeci vernost, vec neka u sebi otkriju svoje siromastvo, koje se ne moze sa drugom osobom zauvek nadomestiti...Autor..Knez-Milan


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire